Αποστολή & Πληρωμή

Με ποιο τρόπο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

H αποστολή των προϊόντων μικρού ή μέτριου βάρους και όγκου γίνεται με την εταιρεία ACS Courier. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ποιο είναι το κόστος μεταφορικών;

Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 50€ υπάρχει χρέωση αποστολής 4€.
Για αγορές άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Αντικαταβολή

Αντικαταβολή με έξτρα χρέωση 2.00€ (μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας & μόνο μετρητοίς). Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους, στον χώρο που έχετε δηλώσει. Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής) σε μετρητά.

Πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Τραπεζικό έμβασμα

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Τραπέζης θα εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού. Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η παραγγελία. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρωθεί.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ Eurobank Ergasias SA
    • IBAN: GR6202600180000080200127957
    • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Στα στοιχεία καταθέτη επιβάλλεται να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή ή ο αριθμός παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποστέλλεται στην συνέχεια στο e-mail info@bystefania.gr